Marturie reactii adverse Silviu

"Am sa incerc sa fiu cat mai obiectiv si orientat spre fapte, in speranta ca altii sa cunoasca si sa evite episoade de acest gen sau chiar mai grave.

Stiam de vaccinuri si efectele lor secundare. Nu cat stim acum, dar stiam.
Copilul (e primul copil) s-a nascut la termen, avand 3920g, prin cezariana, dupa un travaliu prelungit, intr-un spital privat. Desi de la bun inceput am specificat ca nu vrem vaccinare, ni s-a spus OK, doar ca 'vitamina K' e obligatorie si nu se poate fara, ca ei nu se risca fara. Am zis ca daca nu e nici o varianta fara, atunci "asta e"...

Imediat dupa nastere, el a inceput sa planga, dar a fost pus pe pieptul mamei unde s-a linistit imediat. Dupa cateva minute, copilul a fost preluat de medicul neonatolog si nu l-am mai vazut pana dupa operatie, nu mai mult de o ora. Cand acesta a fost adus in salon, pe cartonasul de la capul copilului scria nota 8. Nedumeriti fiind de aceasta nota, am cerut detalii. Doamna dr. neonatolog1 (cea care a asistat la nastere, cu varsta undeva la 60 de ani si o abordare comunisto-securista) a spus ca baiatul avut o deficienta respiratorie si a devenit cianotic, avand nevoie de oxigen, dar sa nu ne facem probleme, ca e normal si se mai intampla. Sotia mea nu a vazut nimic din povestea asta, iar eu am vazut un bebe normal.

Incepand cu a 2-a zi am cerut insistent ca baiatul sa fie adus si tinut in salon, alaturi de mama, cerere ce a fost refuzata pe motiv ca baiatul are icter si trebuie sa stea la lampa, asta in conditiile in care mama incepuse sa sufere de angorjare si avea mare nevoie de copil pentru detensionarea sanilor.
Totodata, am fost luati la ochi de personalul medical si toti ne stiau nu pe nume, ci ca "aia ce nu vaccineaza", etaland o atitudine agasata, de superioritate fata de noi.

A 3-a zi a venit primul set de analize al copilului, analize ce au aratat un nivel anormal de crescut al proteinei C reactiva (nivel 26), indicand o infectie. Copilul a fost trecut pe antibiotice injectabile, iar doamna dr. neonatolog1 a exclus orice eventuala vacciare in viitorul apropiat. Ba mai mult, aproape susotind, cineva (nu mai tin minte exact cine si ce pozitie avea) ne-a spus ca e foarte bine ca nu a fost vaccinat copilul, ca vaccinarea pe fond de infectie ar fi fost problematica. 
In Romania verifica cineva copiii de infectii preexistente inainte sa-i vaccineze? Evident ca nu...

Mama trebuia sa se externeze in ziua a 4-a, iar copilul ar fi trebuit sa ramana in spital pentru terminarea tratamentului cu antibiotic, scenariu exclus inca din start de noi. Prelungirea sederii mamei a fost imposibila chiar si contra cost. Dupa mult scandal si dezbateri presarate cu amenintari din partea doamnei dr. neonatolog1, am reusit sa scoatem copilul din spital pe semnatura, pe tura unei doamne dr. neonatolog2 (mai tanara, pe la 30 de ani cu ceva mai mult respect fata de noi, pe tura doamnei dr. neonatolog1 acest lucru fiind imposibil... da, dr. neonatolog1 nu ne-a dat voie sa parasim spitalul pe semnatura, ci ne ameninta ca ne trimite copilul cu infectie la X spital public!) si continuand tratamentul injectabil acasa (aveam un medic si o asistenta care veneau zilnic la noi acasa ca sa ii faca antibioticul).

Odata cu aducerea copilului acasa, am observat ca acesta avea cruste prin par, ca matreata. Apoi au existat aproximativ 2 luni de urlete incontrolabile si inconsolabile ale copilului, incepand in medie de la ora 11 PM pana pe la 3-4 AM. Am mai dat peste un 'teren alergic' cu reactie cutanata la proteina din laptele de vaca (folosind cel mai bun lapte praf de pe piata, Topfer Bio) si reflux gastric. Am trecut prin toate acestea avand ajutorul unui medic pediatru cu o oarecare reputatie in oras. Ni s-a spus ca crustele sunt o dermatita si se trateaza cu X produs din farmacie. Urletele de fapt sunt colici (incepand cu saptamana 2 de viata?) si se ia Y sirop (le-am testat pe toate, pe rand, fiecare cu o eficacitate foarte limitata), intoleranta la lactoza se mai intampla si se foloseste formula HA, iar refluxul se mai intampla si va trece de la sine odata cu cresterea. Toate problemele avute de copil par a fi o coincidenta nefericita, nu-i asa?

Citind prospectul asa-zisei 'vitamina K', numita FITOMENADION, un compus petrolifer cu valente toxice, gasim asa:
"Reacţii adverse
- injectarea intravenoasă rapidă poate determina: transpiraţii, congestia feţei, senzaţie de constricţie toracică, dispnee, cianoză, tahicardie, colaps vascular periferic, sau chiar accidente letale;
- la nou-născuţi, în cazuri rare, tratamentul poate determina hiperbilirubinemie;
- la pacienţii cu afecţiuni hepatice, injectarea intramusculară repetată poate duce la modificări locale cutanate şi subcutanate."


Asadar, am dovezi sa suspectez ca personalul medical a ascuns faptul ca nou-nascutul a avut o reactie SEVERA la FITOMENADION, constand in probleme respiratorii si administrandu-se ulterior oxigen?! 

Ba mai mult, acesta a ajuns si la un icter anormal de puternic ce necesita tinerea nou-nascutului la lampa aproape 24/7, in timp ce alti nou-nascuti nu aveau nici o problema in a sta cu mamele lor.
Si ca sa fie treaba, treaba, nu am fost instiintati de existenta unei intolerante a copilului la proteina laptelui de vaca! Reafirm ca nou-nascutul a stat aproape tot timpul la lampa, cand a fost in prezenta mamei acesta nu a dat semne ca ar avea nevoie sa fie alaptat, iar personalul medical a afirmat ca nou-nascutul are nevoie de 'completare' din niste motive pe care nu are rost sa le enumar aici. Intoleranta a aparut subit acasa? 

Pentru restul problemelor observate acasa ce nu apar pe prospectul 'vitaminei k' nu am o explicatie certa. Pot doar sa intuiesc ca pe fond de infectie, fie acestea sunt efecte secundare nedeclarate ale Fitomenadionului, fie am trecut prin situatia si mai oribila in care cineva din exces de zel a facut un vaccin copilului (gen ENGERIX B, care ar explica marea majoritate a simptomelor ramase dupa eliminarea celor generate de Fitomenadion), impotriva dorintelor noastre... Sunt doar speculatii, desigur, sa fie din nou doar o coincidenta nefericita?
Ah sa mai zic ca bebe are si hemangiom la ceafa? O nimica toata conform pediatrului, desigur...

In orice caz, copilul astazi are 10 luni si 2 saptamani, si exceleaza din orice punct de vedere. Nu a avut nicio zi cu febra, iar mucisori a avut doar in 2 sau 3 randuri maxim, fara otite, fara tuse, bronsite sau alte probleme de acest gen. Intoleranta la lactoza a disparut, fara sa mai apara alte alergii, desi fusesem avertizati ca pe teren alergic va avea probleme si cu ouale, si cu fructele de padure, s.a.m.d..
De cand s-a nascut am iesit zilnic cu el afara in parc (exceptand acele 2-3 zile frig cumplit de la inceputul acestui an). Acum are energie cat noi amandoi parintii la un loc, a descoperit mersul neasistat, porneste vesel cu ambele manute in aer, dupa care in momentele de repaus isi 'mananca' pantofiorii cu care tocmai a strabatut aleile din parc. Asta e, nu il putem pazi in fiecare secunda sa nu bage orice obiect la indemana direct in gurita."

Silviu B.


Va rugam sa trimiteti marturiile voastre cu reactiile post-vaccinale la adresa de email: anti.vaccinuri@gmail.com !
Multumim!



Grup facebook: Anti-vaccinuri, viață sănătoasă


#Informeaza-te
#CunoasteRiscurile

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

STUDIU despre testul IDR (tradus)

Statistici EXTREM DE IMPORTANTE despre reactiile post-vaccinale