Marturie reactii post-vaccinale, Raluca Chelcea

"La 1 an si 2 luni ii fac baiatului "vestitul" vaccin ROR.
Precizez ca la 9 luni facuse deja rubeola, fara nici cea mai mica complicatie, fara febra, doar bubite ce au trecut in 3-4zile.
Dar ,ca o mamă "silitoare" ce eram ii fac totusi ROR-ul.

Dupa circa 3 saptamani de la vaccin intru cu copilul in spital, la Matei Balş. Avea bube groaznice, febra foarte mare. A primit diagnosticul "rujeola"....boala impotriva careia vaccinasem. Intreb ce are , iar raspunsul: "Eee, o boala ca alea ale copilariei... e ceva auxiliar...". Auxiliar? Dar ce este?
Ma externez cu el fara nici un raspuns... Pe biletul de iesire din spital scrie doar "eruptie cutanata" si atat.
I-am facut pe banii mei si din proprie initiativa analize pentru anticorpi... si surpriza... copilul avusese o frumusete de rujeola.
Ma uit (cam tarziu ce-i drept) pe prospectul ROR-ului... la ingrediente scria "virus viu atenuat"... Aha!... Oare pe al nostru au uitat sa-l atenueze si inca mai "dãdea din coada"?


La circa o luna de la problema mea intra in spital cu baietelul, tot dupa vaccinul ROR, o cunostinta, de data asta copilul avea rubeola, cu febra foarte mare, convulsii, tot tacâmul. Aceleasi intrebari puse de mamă, aceleasi raspunsuri mizerabile.

Stau si ma intreb: oare cati dintre miile de copii ce au facut rujeola in ultimii ani au facut-o in urma vaccinului precum fiul meu? Are cineva vreo statistica? Fiul meu e nascut la sfarsitul lui martie 2010..."

Raluca Chelcea



Va rugam sa trimiteti marturiile voastre cu reactiile post-vaccinale la adresa de email: anti.vaccinuri@gmail.com !
Multumim!

Grup facebook: Anti-vaccinuri, viață sănătoasă

#Informeaza-te
#CunoasteRiscurile

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

STUDIU despre testul IDR (tradus)

Statistici EXTREM DE IMPORTANTE despre reactiile post-vaccinale

Marturie reactii adverse Silviu