Exterminare. Cazul Nastasoiu - deces dupa vaccinarea antigripa porcina

Namaiesti, judet Arges. Un loc de basm care are in centru Manastirea Namaiesti. Este situata sub Coasta Schitului (833 m altitudine), pe versantul drept abrupt si stancos al Argeselului, intr-un punct dominant, care ofera privelisti deosebit de pitoresti. Cel mai vechi document care atesta existenta manastirii dateaza din 1386, prin care Mircea Voievod cel Batran, daruieste satul din vale schitului de maici Namaiesti. Schitul mai apare intr-un hrisov al lui Radu cel Mare, din 1503, apoi in 1547 (Mircea Ciobanul), 1590 (Mihnea Voievod), 1653 – cand Matei Basarab dadea porunca tuturor boierilor care nu aveau odrasle, ca dupa moartea lor sa lase averea satului si sfintei manastiri. Vremuri in care nimeni nu impunea romanilor sa se vaccineze doar pentru ca cineva trebuie sa raporteze un consum de doze de vaccin cat mai mare.

Daca discuti cu rudele lui NASTASOIU NINEL, afli o poveste incredibila ce pare desprinsa din teoria conspiratiei dar care este dramatic de reala si arata pana unde se poate merge in nemernicia celor care au facut din vaccinul CANTGRIP o afacere cu viata romanilor.

Suntem insa pe urmele celor care vor trebui sa raspunda penal in Justitie pentru aceste ilegalitati!

Nepoata lui NASTASOIU NINEL sta in Bucuresti. A fost impresionata de implicarea noastra a celor de la Asociatia www.AsistentaPentruConsumatori.ro in acest caz al decesului unchiului ei si doreste si ea sa mearga mai departe (zicea ca inainteaza la randul ei o plangere penala si va primi asistenta gratuita a unor avocati ce vor fi angajati si platiti de Asociatia noastra). Mi-a mai spus ca medicul de familie al defunctului, dr. Bacioiu Doina din Campulung,  i-a recomandat sa isi faca vaccinul antigripal si a insistat foarte tare, desi stia ca Nastasoiu Ninel ia anticoagulante si ca trebuia pe 1 februarie sa vina la Fundeni pentru o interventie la inima. Unde nu a mai ajuns niciodata, decedand dupa ce niste inconstienti care stiau ca sufera de inima i-au administrat vaccinul CANTGRIP. Medic legist: la ambele brate obiectul – in cazul nostru e mortul – prezenta doua decupari, degajari, indepartari de parti din umar pe o suprafata intre 225 si 625 mmp… De ce sa decupezi pielea de pe bratele unui decedat? Ca sa ascunzi faptul ca i s-a facut vaccinul?

Vaccinul CantGrip are contraindicatii la anticoagulante.

Din relatarile rudelor si apropiatilor defunctului, acesta a decedat ca urmare a administrarii vaccinului antigripal CantGrip impotriva gripei porcine. Desi Dl. Nastasoiu Ninel, din Satul Namaiesti, Comuna Valea Mare-Pravat, judetul Arges avea mari probleme cu inima, fiind sub tratament cu anticoagulante, medicul de familie a insistat ca acesta sa isi faca vaccinul inainte sa ajunga pe 1 februarie la Spitalul Fundeni unde avea sa sufere o interventie pentru boala cardiaca de care suferea. Venise la Spitalul Campulung-Muscel sa ceara sa i se dea trimiterea la Fundeni, insa i s-a pus in vedere sa se vaccineze cu CantGrip, desi suferea de INIMA si lua anticoagulante! Cu siguranta nu ne vom lasa pana ce nu vom aduce in fata Justitiei acest caz. Deranjul provocat de acest deces dar faptul ca ne implicam sa descurcam itele ilegale si penale ale acestei morti a lui Nastasoiu Ninel sunt atat de mari incat, vineri 22 ianuarie exista martori care spun ca la Spitalul Campulung-Muscel a venit in vizita de lucru chiar secretarul de stat Streinu-Cercel!

Dat fiind aceasta cascada de evenimente, am facut urmatoarele demersuri:

– am luat legatura cu rudele defunctului care vor fi sustinute in demersul lor de aflare a adevarului si de tragere la raspundere a celor vinovati de moartea acestuia

– am luat legatura cu Primaria Valea Mare-Pravat, departamentul Stare-Civila pentru a afla mai multe date despre cauzele decesului dlui Nastasoiu Ninel, moment la care desi initial ne-au spus ca ne ofera imediat informatiile, apoi au refuzat pe motivul ca aceste informatii nu se ofera la telefon; le-am scris ca sa aiba de la Cabinetul Senatorial Iulian Urban sesizarea oficiala

– ca urmare a celor de mai sus, am trimis prin fax o adresa scrisa catre primarie

– am trimis o adresa scrisa prin fax si catre Spitalul Municipal din Campulung Muscel solicitand urmatoarele informatii:

– Numele cadrului medical care i-a impus lui Nastasoiu Ninel sa se vaccineze altfel nu primeste trimiterea pentru a se opera la inima la Bucuresti

– Numele cadrului medical care i-a administrat vaccinul CantGrip

– Daca trebuia sa fie vaccinat in conditiile in care trebuia sa se opereze pe inima, stiind faptul ca vaccinul putea sa-i cauzeze decesul data fiind starea lui de sanatate

– Daca vizita secretarului de stat Streinu-Cercel de saptamana trecuta facuta la spitalul Campulung a avut intre temele de discutie si acest deces al pacientului Nastasoiu Ninel, deces survenit ulterior administrarii vaccinului CantGrip.

Luandu-se legatura cu o ruda apropiata a victimei, toate ipotezele de mai sus au fost confirmate, dorind in acest sens sa inceapa toate demersurile pe latura penala astfel incat fapte asemanatoare sa nu se mai intample.

Oamenii trebuie să mai ştie că vaccinarea este contraindicată persoanelor cu diverse alergii, celor care iau medicamente anticoagulante, celor cu stări febrile şi gravidelor aflate în primele luni de sarcină. Lumea se vaccinează însă cu ochii închişi, în toată ţară.

VACCIN ANTIGRIPAL CANTGRIP Compoziţie (0,5 ml): – Antigen de virus gripal, cultivat pe ouă de găină – Tiomersal – Soluţie tampon salină (clorură de sodiu, fosfat monoacid de sodiu dihidrat, fosfat monopotasic şi apă pentru preparate injectabile)

INTERZIS LA VACCINARE – persoane cu alergii – persoane care iau substanţe anticoagulante – persoane cu stări febrile – gravide în primele luni de sarcină.

Se incearca musamalizarea mortii tanarului din Prundu Bargaului care a decedat dupa ce s-a vaccinat cu CantGrip

La o zi de cand tanarul din Prundu Bargaului a decedat, doza de vaccin CantGrip cu care acesta s-a vaccinat  acesta nu a fost gasita. Medicii legisti au stabilit in urma autopsiei ca pe corpul sau nu exista urme de intepaturi si ca baiatul a decedat in urma unui infarct. Exista insa un medic legist care pretinde ca pielea de pe bratele acestuia era decupata exact pe sectiunile unde ar fi putut sa apara proba intepaturii. Mai stiti cand spuneam aici ca in mod DELIBERAT nu se elibereaza vreo DOVADA scrisa celor care s-au vaccinat cu CantGrip, tocmai ca sa nu existe urme si probe care sa poata fi folosite impotriva celor vinovati, asa cum este cazul tanarului din Prundu Bargaului?

Trupul neinsufletit al tanarul din Prundu Bargaului care a murit in 14 ianuarie 2010 subit a fost supus autopsiei, iar medicii legisti au constatat ca baiatul ar fi murit din cauza unui infarct. Stiti ca pe prospectul CantGrip scrie ca acesta nu trebuie administrat persoanelor care au probleme cu inima? Directorul Directiei de Sanatate Publica Bistrita-Nasaud, dr. Anca Andritoiu, a declarat ca „am primit raportul medico-legal si s-a stabilit ca baiatul a murit in urma unui infarct miocardic si ca nu prezenta urme de intepaturi pe corp. In urma discutiilor pe care le-am avut cu familia s-a stabilit ca in decursul anilor au mai avut parte de astfel de situatii si la alti membri ai familiei, asa ca existau antecedente”. Pai daca existau antecedente, de ce a fost vaccinat? In ceea ce priveste doza de vaccin se lanseaza acum ipoteza falsa ca  tatal tanarului ar fi  luat-o acasa…..acoperindu-se mincinos faptul ca doza de vaccin i s-a administrat in incinta unitatii medicale, insa profitand de faptul ca NU exista nici o dovada scrisa a acestui lucru. Dr. Anca Andritoiu a mai adaugat ca „nu am gasit inca doza pentru ca tanarul locuia singur intr-o alta casa si acum nu putem sa ii agasam pe parinti cu intrebari, mai bine ii lasam sa isi ingroape fiul”…..si punem batista pe tambal. Si un echipaj al Inspectoratului Judetean de Politie Bistrita-Nasaud s-a deplasat ieri la fata locului pentru a efectua cercetari, insa, nici politistii nu au dat de urma dozei de vaccin. Adica doza de vaccin este cautata in casa decedatului, cand el a fost de fapt vaccinat in incinta unitatii medicale! Rasu-plansu’! Claudia Creta, purtatorul de cuvant al IPJ BN, a declarat ca „politistii au cautat si in casa si in masina si asupra tanarului, insa, nu au gasit doza de vaccin. In ceea ce priveste starea tanarului, acesta s-a prezentat cu parintii in 26 decembrie 2009 la UPU, unde a fost diagnosticat cu pericardita fiind supus unui tratament cu Midocalm si Movalis. In urma autopsiei, medicii au stabilit ca baiatul a murit din cauza unei insuficiente cardiace, consecinta a infarctului miocardic acut. Persoana mai suferea de arteroscleroza coronoriana cu tromboza coronoriana stanga. De asemenea, tanarul mai suferise trei preinfarcte, iar pe corpul sau nu au fost gasite urme de intepaturi”.

Paul Tecuceanu acuză conducerea Institutului “Matei Balş”: “Nu vor să-mi dea dosarul medical al lui Toni”

Paul Tecuceanu, fratele regretatului „cârcotaş”, nu îşi găseşte liniştea atâta timp cât nu primeşte o serie de răspunsuri la întrebările legate de moartea fratelui său. Este vorba despre incercarea celor de la Matei Bals de musamalizare a mortii actorului Toni Tecuceanu, despre care in mod mincinos secretarul de stat Streinu-Cercel a anuntat ca ar fi murit din cauza gripei AH1N1, folosind moartea acestuia ca sa declanseze o isterie urmare a careia peste 1,2 milioane de romani s-au vaccinat cu CantGrip, un vaccin incomplet testat. Cel mai recent, spre stupoarea sa, Institutul „Matei Balş” refuză să îi dea o copie a dosarului medical al lui Toni. „Am solicitat conducerii Institutului Matei Balş acordarea unei copii a dosarului medical complet al fratelui meu şi am fost refuzat”, a spus Paul Tecuceanu.

Prospectul Oficial al vaccinului CantGrip

1. Ce este Cantgrip si pentru ce se utilizeaza?

Cantgrip este un vaccin pentru prevenirea gripei pandemice. Gripa pandemica este un tip de gripa care apare la fiecare cateva decenii si care se extinde rapid in lume. Simptomele gripei pandemice sunt asemanatoare cu cele ale gripei „obisnuite”, dar pot fi mai grave. Cand o persoana este vaccinata cu Cantgrip, sistemul imunitar (sistemul natural de aparare al organismului) va produce substante proprii (anticorpi) pentru apararea impotriva bolii. Niciuna dintre componentele vaccinului nu poate produce gripa.

2. Inainte de a vi se administra Cantgrip

Pentru a fi sigur ca administrarea Cantgrip este adecvata pentru dumneavoastra, este important sa spuneti medicului dumneavoastra sau asistentei medicale (asistentului medical) daca vreuna din situatiile de mai jos este valabila in cazul dumneavoastra.

Nu vi se va administra Cantgrip:

– daca ati avut anterior o reactie alergica instalata brusc care v-a pus viata in pericol, la oricare dintre componentele continute in Cantgrip (acestea sunt prezentate la sfarsitul prospectului) sau la oricare dintre substantele care pot fi prezente in cantitati minine, cum sunt: proteine de ou si pui, ovalbumina, formaldehida, neomicina (antibiotic) sau zahar. Semnele unei reactii alergice pot include aparitia unei eruptii insotite de mancarime la nivelul pielii, dificultati la respiratie si umflare a fetei sau a limbii. Totusi, in cazul unei pandemii, administrarea vaccinului poate fi oportuna, cu conditia sa fie disponibil imediat un tratament medical corespunzator, in cazul aparitiei unei reactii alergice. 

Aveti grija deosebita cand utilizati Cantgrip: 

– daca ati avut orice reactie alergica, alta decat o reactie alergica instalata brusc, care poate pune viata in pericol, la oricare dintre componentele vaccinului, la tiomersal, oua si proteine de pui, ovalbumina, neomicina (antibiotic) sau zahar. (vezi pct. 6 Informatii suplimentare). 
– daca aveti o infectie severa insotita de febra mare (peste 38 grade C), in acest caz, vaccinarea va fi amanata pana cand va simtiti mai bine. O infectie minora, de exemplu o raceala, nu ar trebui sa constituie o problema, dar medicul dumneavoastra sau asistenta medicala (asistentul medical) va vor spune daca puteti fi vaccinat cu Cantgrip. 
– daca trebuie sa faceti un test de sange, pentru a se cauta dovezi ale infectiei cu anumite virusuri. In primele cateva saptamani dupa vaccinarea cu Cantgrip, rezultatele acestor teste ar putea sa nu fie corecte. Spuneti medicului care v-a recomandat efectuarea acestor teste ca vi s-a administrat recent Cantgrip. Daca oricare dintre aceste situatii este valabila in cazul dumneavoastra, SPUNETI MEDICULUI DUMNEAVOASTRA SAU ASISTENTEI MEDICALE (ASISTENTULUI MEDICAL), deoarece vaccinarea ar putea fi nerecomandata sau ar putea fi necesar sa fie amanata. Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau asistentei medicale (asistentului medical) daca aveti o problema legata de sangerare sau daca va invinetiti usor.
 
Utilizarea altor medicamente

Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau asistentei medicale (asistentului medical) daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala sau daca vi s-a administrat recent oricare alt vaccin. Nu exista informatii cu privire la administrarea vaccinului Cantgrip in acelasi timp cu alte vaccinuri. Totusi, daca acest lucru nu poate fi evitat, vaccinurile trebuie injectate in membre diferite. In aceste cazuri, trebuie sa fiti avertizat ca reactiile adverse pot fi mai intense.

Sarcina si alaptarea

Spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti gravida, credeti ca sunteti gravida sau daca vreti sa ramaneti gravida. Medicul dumneavoastra va stabili daca vi se poate administra Cantgrip. Pana in prezent, nu exista date disponibile cu privire la utilizarea Cantgrip in timpul sarcinii. Datele obtinute de la gravidele vaccinate cu diferite vaccinuri sezoniere inactivate, nu sugereaza malformatii sau toxicitate fetala sau neonatala. Cantgrip poate fi utilizat in timpul alaptarii.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor

Unele dintre reactiile mentionate la pct. 4. „Reactii adverse posibile” pot influenta capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Nu conduceti vehicule si nu folositi utilaje daca prezentati simptome cum sunt ameteli sau oboseala.

Informatii importante privind unele componente ale Cantgrip

Acest vaccin contine tiomersal, ca si conservant, si este posibil sa aveti o reactie alergica la acesta. Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice alergie cunoscuta.

3. Mod de administrare

Medicul dumneavoastra sau asistenta medicala (asistentul medical) va vor administra vaccinul conform recomandarilor oficiale. Vaccinul va fi injectat intr-un muschi (de regula in partea superioara a bratului). Adulti, adolescenti cu varsta peste 16 ani si varstnici cu varsta peste 60 de ani. Va fi administrata o doza (0,5 ml) de vaccin. Copii si adolescenti cu varsta cuprinsa intre 10 si 15 ani. In prezent, nu este recomandata vaccinarea la aceasta grupa de varsta. Copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 9 ani. In prezent, nu este recomandata vaccinarea la aceasta grupa de varsta. Copii cu varsta cuprinsa intre 6 luni si 3 ani. In prezent, nu este recomandata vaccinarea la aceasta grupa de varsta. Copii cu varsta sub 6 luni. In prezent, nu este recomandata vaccinarea la aceasta grupa de varsta. Cantgrip se administreaza intr-o singura doza.

Daca vi se administreaza mai mult decat trebuie din Cantgrip

Avand in vedere faptul ca acest vaccin va va fi administrat de catre medicul dumneavoastra sau asistenta medicala (asistentul medical) este putin probabil sa vi se administreze o doza mai mare decat cea recomandata. Pana in prezent, nu s-a raportat nici un caz de supradozaj.

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest produs, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

4. Reactii adverse

Ca toate medicamentele, Cantgrip poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. Ca urmare a vaccinarii pot sa apara reactii alergice, care pot conduce in cazuri rare la soc. Medicii sunt avertizati cu privire la aceasta posibilitate si au disponibil tratamentul de urgenta, care trebuie utilizat in asemenea situatii. In studiile clinice cu Cantgrip, majoritatea reactiilor adverse au fost de intensitate usoara si au avut o durata scurta. Reactiile adverse sunt, in general, similare cu cele observate dupa administrarea vaccinului gripal sezonier. 

Frecventa reactiilor adverse posibile prezentate mai jos este definita utilizand urmatoarea conventie:

– Foarte frecvente (afecteaza mai mult de 1 utilizator din 10)
– Frecvente (afecteaza 1 pana la 10 utilizatori din 100)
– Mai putin frecvente (afecteaza 1 pana la 10 utilizatori din 1000)
– Rare (afecteaza 1 pana la 10 utilizatori din 10000)
– Foarte rare (afecteaza mai putin de 1 utilizator din 10000) 

– Reactiile adverse prezentate mai jos au aparut la administrarea Cantgrip in timpul studiului clinic efectuat la adulti, incluzand varstnici.

Foarte frecvente
– Durere la locul injectarii 

Frecvente
– Durere de cap
– Oboseala
– Febra
– Dureri musculare sau articulare 
– Frison, raceala, simptome asemanatoare gripei 
– Ameteli 
– Umflare la nivelul ochiului

De obicei, aceste reactii adverse dispar in 1-2 zile, fara tratament. Daca persista, ADRESATI-VA MEDICULUI. Reactiile adverse prezentate mai jos au aparut in zilele sau saptamanile de dupa vaccinarea cu vaccinuri administrate in fiecare an pentru a preveni gripa. Aceste reactii adverse pot sa apara si in cazul administrarii Cantgrip.

1. Reactii generalizate pe piele, incluzand urticarie (eruptii trecatoare pe piele) 
2. Reactii alergice care, daca nu sunt tratate, pot duce la soc. Medicii sunt avertizati de aceasta posibilitate si au disponibil tratament medical de urgenta, pentru utilizare in aceste cazuri. 
3. Angioedem (umflare a fetei, limbii, buzelor sau gatului) 
4. Durere severa ascutita sau pulsatila de-a lungul unuia sau mai multor nervi 
5. Senzatie de amorteala si furnicaturi la nivelul membrelor 
6. Scadere a numarului de trombocite din sange, care poate duce la sangerari sau vanatai 
7. Vasculita (inflamatie a vaselor de sange care poate determina eruptii trecatoare pe piele, dureri de articulatii si probleme ale rinichilor) 
8. Tulburari neurologice cum sunt encefalomielita (inflamatie a sistemului nervos central), nevrita (inflamatie a nervilor) si un tip de paralizie denumit Sindrom Guillain-Barre.

Daca apare oricare dintre aceste reactii adverse, va rugam sa-i spuneti imediat medicului dumneavoastra sau asistentei medicale (asistentului medical). 

Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra.

5. Cum se pastreaza?

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. A se pastra la frigider (2-8 grade C). A nu se congela. A se tine fiola in ambalajul original, pentru a fi protejata de lumina. Nu utilizati Cantgrip dupa data de expirare inscrisa pe cutie, dupa EXP. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective. Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Informatii suplimentare

Compozitie: 
– Substanta activa: Antigen de virus gripal*, inactivat, echivalent urmatoarei tulpini: Tulpina similara cu A/California/7/2009 (H1N1) (X-179A)…….15 μg HA**, Per doza de 0,5 ml *cultivat pe oua de gaina, provenite din colectivitati de gaini sanatoase **hemaglutinina – Celelalte componente sunt: tiomersal si solutie tampon salina care contine: clorura de sodiu, fosfat monoacid de sodiu dihidrat, fosfat monopotasic, apa pentru preparate injectabile Acest vaccin corespunde cu recomandarile OMS si deciziei UE pentru pandemia de gripa.

Mod de prezentare

Cantgrip este o suspensie injectabila care se prezinta sub forma unui lichid usor opalescent. Cantgrip este disponibil in: 
– Cutii cu o fiola monodoza din sticla incolora a 0,5 ml suspensie injectabila 
– Cutii cu 50 fiole monodoza din sticla incolora a cate 0,5 ml suspensie injectabila 

Detinatorul autorizatiei de punere pe piata si producatorul Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie si Imunologie “Cantacuzino” Splaiul Independentei 103, Bucuresti, Romania Acest prospect a fost aprobat in Noiembrie 2009.

Iulian URBAN

Sursa: Juridice.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

STUDIU despre testul IDR (tradus)

Statistici EXTREM DE IMPORTANTE despre reactiile post-vaccinale

Marturie reactii adverse Silviu